3D Tepelhoftatoeages

Dames of heren die als gevolg van borstkanker of een borstverkleining een borstreconstructie hebben moeten ondergaan voelen zich vaak niet meer compleet door het missen van een tepel(hof).

Een tepel(hof)tatoeage is hierbij de perfecte oplossing.

A.R.T en V.M.M

Brigitte werkt als een van de eerste specialisten in Nederland volgens de Amerikaanse A.R.T Methode.

A.R.T staat voor Areola Restorative Tattoo. Dit is een veilige en wereldwijd bekende behandelmethode die cliënten door het plaatsen van een medische tatoeage een bijna niet van echt te onderscheiden tepel(hof) teruggeeft.

De Vicky Martin Method (V.M.M) vindt haar oorsprong in Engeland en is een alternatieve methode die kan worden toegepast.

Iedere cliënt heeft een eigen huid en een eigen wens. Een standaardoplossing bestaat dan ook niet. Een adviesgesprek maakt duidelijk wat mogelijk is en welke behandeling het beste bij je past.

voor
3 manden  na
Permanente make-up eyeliner
voor
3 manden  na
Permanente make-up
lippen
voor
3 manden  na
Permanente make-up
lippen

Er met gemak elke dag weer op je mooist uit zien?

Neem contact op voor een afspraak of
een vrijblijvend adviesgesprek.
Plan een afspraak

Recensies

- Lesley P. (Eindhoven)

"Professionele en duidelijke uitleg. Je wordt erg goed behandeld. Echt een aanrader voor iedereen. Vakvrouw met passie!"

- Lotus van E. (Warnsveld)

"Op advies van de Bergmankliniek kom ik al meerdere jaren bij Brigitte voor mijn wenkbrauwen en inmiddels ook voor een medische tatoeage op een litteken. Zeer tevreden over alles: de apparatuur, de kundige behandeling en Brigitte als persoonlijkheid. Het is echt de moeite waard om vanuit Gelderland naar Maastricht te gaan! Echt blij dat ik gegaan ben!"

- Maaike R. (Maastricht)

"Ik kom altijd graag, omdat ik mij daarna nog mooier voel!"

- Corine C (Maastricht)

"Super gastvrije en professionele begeleiding van een zeer deskundige vrouw! "

- (Jacqueline K, Echt)

"Helemaal tevreden. Brigitte is een vakvrouw met heel veel achtergrondkennis en ervaring. Ondanks dat ik het best wel spannend vond om deze stap te zetten voelde ik me heel erg op m’n gemak . Dat komt door het vertrouwen dat Brigitte uitstraalt en de manier waarop ze je duidelijk uitlegt wat je kan verwachten."

- Ellen W (Maastricht)

"Altijd kwaliteit en oog voor detail."

- Joke L. (Steijn)

"Altijd fijn bij Brigitte. Ze is vriendelijk en deskundig, heerlijk perfectionistisch, net wat je wilt, want het is toch iets in je gezicht. Ik vertrouw haar volledig. Prachtige natuurlijke resultaten!"

- Bruni G. (Lanaken)

"Prettige benadering. Secuur te werk gegaan en tenslotte een perfect resultaat! Werkt met passie, dat voel je!"

-Janine J. (Maastricht)

"Zoals Brigitte haar werk doet, was ook de nabehandeling nauwkeurig, met aandacht voor zowel de behandeling zelf als voor de klant! Het is prettig te voelen dat je in goede handen bent. Dit geeft vertrouwen in het eindresultaat. De deskundigheid van Brigitte is in alles merkbaar: haar ruimte, haar voorbereiding, haar behandeling en haar nazorg!"

Meer recensies
Hartelijk bedankt! 
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.