Huidverbetering

Wie is niet iedere dag met zijn of haar huid bezig? Bijna iedereen toch?

En dat is logisch, want een gezonde huid straalt en laat je er goed uitzien. Maar hoe krijg je dit voor elkaar als je maar weinig tijd hebt en de schoonheidsspecialiste erbij in schiet? ​

Steeds meer vrouwen zoeken hun eigen weg in het enorme aanbod aan huidverzorgingsproducten. Maar hoe maak je nu de juiste keuze? Of beter gezegd: hoe maak je niet de verkeerde keuze, met alle gevolgen van dien?

Jouw huid is uniek

Jouw huid is uniek en niet op ieder moment hetzelfde. Wil je je huid verbeteren, dan zul je producten moeten gebruiken die niet alleen op je huid zijn afgestemd, maar óók op elkaar.

Naast mogelijke allergieën of medicatie zijn er nog veel meer factoren van invloed om te kunnen bepalen welke producten voor jou het beste zijn. Brigitte helpt je graag bij het maken van de juiste keuzes en het verbeteren van je huid.

Huidanalyse en behandelplan

Op basis van een 2-ledige huidanalyse wordt een persoonlijk behandelplan gemaakt met bijbehorende ondersteunende producten waarmee je, na een workshop, zelf thuis aan de slag gaat.

Werken aan een stralende huid, op een moment dat jou het beste uitkomt, met de gepaste begeleiding. Wil jij dit ook? Plan dan gauw je afspraak.

(Er zijn geen kosten verbonden aan de huidanalyse en de bijbehorende halfjaarlijkse controle; de totaalprijs wordt bepaald door de prijs van de producten die voor jou geschikt zijn.)

Voor / Na

voor
3 manden  na
Permanente make-up eyeliner
voor
3 manden  na
Permanente make-up lippen
voor
3 manden  na
Permanente make-up lippen

Er met gemak elke dag weer op je mooist uit zien?

Neem contact op voor een afspraak of
een vrijblijvend adviesgesprek.
Plan een afspraak

Recensies

- Lesley P. (Eindhoven)

"Professionele en duidelijke uitleg. Je wordt erg goed behandeld. Echt een aanrader voor iedereen. Vakvrouw met passie!"

- Lotus van E. (Warnsveld)

"Op advies van de Bergmankliniek kom ik al meerdere jaren bij Brigitte voor mijn wenkbrauwen en inmiddels ook voor een medische tatoeage op een litteken. Zeer tevreden over alles: de apparatuur, de kundige behandeling en Brigitte als persoonlijkheid. Het is echt de moeite waard om vanuit Gelderland naar Maastricht te gaan! Echt blij dat ik gegaan ben!"

- Maaike R. (Maastricht)

"Ik kom altijd graag, omdat ik mij daarna nog mooier voel!"

- Corine C (Maastricht)

"Super gastvrije en professionele begeleiding van een zeer deskundige vrouw! "

- (Jacqueline K, Echt)

"Helemaal tevreden. Brigitte is een vakvrouw met heel veel achtergrondkennis en ervaring. Ondanks dat ik het best wel spannend vond om deze stap te zetten voelde ik me heel erg op m’n gemak . Dat komt door het vertrouwen dat Brigitte uitstraalt en de manier waarop ze je duidelijk uitlegt wat je kan verwachten."

- Ellen W (Maastricht)

"Altijd kwaliteit en oog voor detail."

- Joke L. (Steijn)

"Altijd fijn bij Brigitte. Ze is vriendelijk en deskundig, heerlijk perfectionistisch, net wat je wilt, want het is toch iets in je gezicht. Ik vertrouw haar volledig. Prachtige natuurlijke resultaten!"

- Bruni G. (Lanaken)

"Prettige benadering. Secuur te werk gegaan en tenslotte een perfect resultaat! Werkt met passie, dat voel je!"

-Janine J. (Maastricht)

"Zoals Brigitte haar werk doet, was ook de nabehandeling nauwkeurig, met aandacht voor zowel de behandeling zelf als voor de klant! Het is prettig te voelen dat je in goede handen bent. Dit geeft vertrouwen in het eindresultaat. De deskundigheid van Brigitte is in alles merkbaar: haar ruimte, haar voorbereiding, haar behandeling en haar nazorg!"

Meer recensies
Hartelijk bedankt! 
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.