Over Brigitte

Na vanaf 1996 meerdere jaren gewerkt te hebben als fysiotherapeut heeft Brigitte verschillende medisch commerciële functies vervuld in oncologie en oogheelkunde. Dit waren leuke en leerzame jaren, maar brachten niet de voldoening waar ze naar op zoek was. Na een opleiding tot visagist groeide haar passie voor het mooier maken van de mens. In 2013 liep Brigitte tegen een vernieuwde methode van permanente make-up aan en werd alles duidelijk: ze moest en zou dermatografe (specialist in permanente make-up en medische tatoeage) worden. Na het volgen van een aantal gerenommeerde opleidingen opende Brigitte in 2014 haar praktijk in Maastricht.
Om ervoor te zorgen dat ze voorop blijft lopen in haar vakgebied neemt Brigitte regelmatig deel aan internationale masterclasses.
Inmiddels mag Brigitte zich dé specialist in permanente make-up en medische tatoeage van het zuiden noemen. Zij heeft in deze rol ook deelgenomen aan verschillende radio- en televisieprogramma’s.

Bekijk hieronder een fragment van het populaire TV-programma 'Lelijke Eendjes', waarin Brigitte Hair Science Institute ondersteunt in het vormgeven van de wenkbrauwen van Britt, en een fragment uit 'New Beauty Looks', over een behandeling permanente make-up wenkbrauwen.

Brigitte is geboren en getogen in Maastricht, studeerde in Utrecht en reisde daarna een jaar lang rond in Azië, Australië en Nieuw Zeeland. Samen met de liefde van haar leven Ivo is ze trotse ouder van Lex en Julie.