Permanente make-up

Permanente make-up is niet nieuw, maar is de afgelopen jaren pas echt populair geworden. En dat is niet vreemd.

Door de opkomst van meer verfijnde technologieën en technieken mag het resultaat van de behandeling tegenwoordig terecht ‘natuurlijk’ worden genoemd.

Het beste resultaat

Het resultaat van een behandeling met
permanente make-up is afhankelijk van
een aantal factoren:

Opleiding specialist en techniek (de praktijk is in bezit van meerdere (inter)nationale certificaten)
Materialen (onder andere kwaliteit kleurpigmenten en apparatuur)
Hygiëne (de praktijk heeft het GGD-en NSGP keurmerk)
Juiste analyse van de huid en de gezichtsvorm
Aantal behandelingen
Voor- en nazorg

Wat is permanente make-up?

Permanente make-up wordt ook wel semipermanente make-up (SPMU), microblading, micropigmentatie of dermatografie genoemd.

Bij een behandeling met permanente make-up worden aan de hand van meerdere behandelingen kleurpigmenten op veilige wijze oppervlakkig in de huid aangebracht. Door het gefaseerd aanbrengen van deze kleurlagen is het mogelijk om tussentijds de kleur en vorm naar wens aan te passen. Het resultaat is hierdoor zacht en natuurlijk en sluit aan bij de verwachting van de client.

Afhankelijk van je leefstijl en de plek van de behandeling gaat je permanente make-up na een aantal maanden vervagen. Middels kosteloze (half)jaarlijkse controles wordt gekeken wanneer jouw permanente make-up toe is aan een nabehandeling. Om een optimaal resultaat te behouden vindt er gemiddeld iedere 14 maanden een nabehandeling plaats.

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen communiceren emoties en zijn dan ook altijd bepalend geweest in het modebeeld. Iedereen wilde 'de brows’ van Marilyn Monroe, Brooke Shields, Kate Moss en vandaag de dag van topmodel Cara Delevingne.

We zijn ook allemaal wel bekend met het andere uiterste. De dames waarbij je je afvraagt wat het doel was toen ze hun wenkbrauwen begonnen te epileren, en of ze niet wat eerder hadden moeten stoppen. Of de mevrouw die twee vreemde boogjes boven haar ogen heeft laten tatoeëren waardoor ze er altijd verbaasd uitziet. Het idee was goed, alleen de uitwerking had beter gekund.

Wenkbrauwstyling als voorbereiding op Permanente Make-up

Bij een behandeling Wenkbrauwstyling leer je welke wenkbrauwvorm het beste bij je gezicht past en hoe je deze zo lang mogelijk vast kunt houden.

De behandeling duurt een half uur en kan 1 of 2 keer worden toegepast in aanloop naar een behandeling permanente make-up wenkbrauwen.

Permanente make-up wenkbrauwen

Wil je er met gemak op ieder moment van de dag verzorgd uitzien, ook als je dagelijkse make-up verwijderd is? Dan is permanente make-up voor je wenkbrauwen de oplossing.

Brigitte heeft meer dan 10 jaar ervaring in het analyseren van gezichtsvormen en het plaatsen van de juiste wenkbrauwen. Afhankelijk van jouw huid en jouw wens zijn er diverse technieken toe te passen, zoals bijvoorbeeld het aanbrengen van fijne haartjes (Hairstroke) of een poederzachte schaduw (Ombre / Shadow / Powder Brows).

​Wenkbrauwstyling als voorbereiding op permanente Make-up

Bij een behandeling Wenkbrauwstyling
leer je welke wenkbrauwvorm het beste bij je gezicht past en hoe deze zo lang mogelijk vast te houden

De behandeling duurt een half uur en kan 1 of 2 keer worden toegepast in aanloop naar een behandeling permanente make-up wenkbrauwen.Neem contact op voor een afspraak (of vrijblijvend adviesgesprek)

Permanente
make-up eyeliner

Wil je ook het aanbrengen van je dagelijkse make-up vergemakkelijken? Dan is een permanente eyeliner voor jou de perfecte aanvulling.

Met behulp van de fijnste technieken is het mogelijk om de permanente make-up alleen tussen je wimpers te plaatsen. Er wordt hierbij geen pigment geplaatst waar huidveroudering het resultaat op de lange termijn negatief kan beïnvloeden. Deze behandeling wordt ook wel ’Infralash’, ‘Deep Liner’ of ‘Lash Enhancement’ genoemd en is voor iedereen geschikt.

Afhankelijk van de vorm van je oog en de kwaliteit van je huid zijn er verschillende uitgebreidere behandelingen mogelijk, zoals bijvoorbeeld het zacht uitschaduwen van de eyeliner over het ooglid (eyeliner inclusief oogschaduw), of het uit te laten lopen van de eyeliner buiten de wimperlijn (eyeliner inclusief ‘Wing’).

Plan een afspraak

Permanente
make-up lippen

Wil je ook iedere dag weer opnieuw mooie volle lippen? Dan is permanente make-up in je lippen een logische eerste stap.

Middels de allernieuwste technieken kan er op lichte wijze kleur in de lippen worden aangebracht. Het resultaat verjongt je uiterlijk en is altijd zacht en transparant. Hierdoor blijft het mogelijk om met een gewone make-up een andere kleur erover heen aan te brengen.

Nabehandelen
of verwijderen?

Ben je niet tevreden over je huidige permanente make-up of medische tatoeage, maar ben je nog niet in behandeling bij Brigitte Vissers?

Ook dan kan Brigitte ervoor zorgen dat alsnog het gewenste resultaat wordt behaald. Na een adviesgesprek wordt een behandelplan opgesteld waaruit duidelijk wordt wat voor jou de mogelijkheden zijn.

Adviesgesprek

Iedere cliënt heeft een eigen huid en een eigen wens. Een standaardoplossing bestaat dan ook niet. Een adviesgesprek maakt duidelijk wat mogelijk is en welke behandeling het beste bij je past.

Er met gemak elke dag weer op je mooist uit zien?

Neem contact op voor een afspraak of
een vrijblijvend adviesgesprek.
Plan een afspraak

Recensies

- Lesley P. (Eindhoven)

"Professionele en duidelijke uitleg. Je wordt erg goed behandeld. Echt een aanrader voor iedereen. Vakvrouw met passie!"

- Lotus van E. (Warnsveld)

"Op advies van de Bergmankliniek kom ik al meerdere jaren bij Brigitte voor mijn wenkbrauwen en inmiddels ook voor een medische tatoeage op een litteken. Zeer tevreden over alles: de apparatuur, de kundige behandeling en Brigitte als persoonlijkheid. Het is echt de moeite waard om vanuit Gelderland naar Maastricht te gaan! Echt blij dat ik gegaan ben!"

- Maaike R. (Maastricht)

"Ik kom altijd graag, omdat ik mij daarna nog mooier voel!"

- Corine C (Maastricht)

"Super gastvrije en professionele begeleiding van een zeer deskundige vrouw! "

- (Jacqueline K, Echt)

"Helemaal tevreden. Brigitte is een vakvrouw met heel veel achtergrondkennis en ervaring. Ondanks dat ik het best wel spannend vond om deze stap te zetten voelde ik me heel erg op m’n gemak . Dat komt door het vertrouwen dat Brigitte uitstraalt en de manier waarop ze je duidelijk uitlegt wat je kan verwachten."

- Ellen W (Maastricht)

"Altijd kwaliteit en oog voor detail."

- Joke L. (Steijn)

"Altijd fijn bij Brigitte. Ze is vriendelijk en deskundig, heerlijk perfectionistisch, net wat je wilt, want het is toch iets in je gezicht. Ik vertrouw haar volledig. Prachtige natuurlijke resultaten!"

- Bruni G. (Lanaken)

"Prettige benadering. Secuur te werk gegaan en tenslotte een perfect resultaat! Werkt met passie, dat voel je!"

-Janine J. (Maastricht)

"Zoals Brigitte haar werk doet, was ook de nabehandeling nauwkeurig, met aandacht voor zowel de behandeling zelf als voor de klant! Het is prettig te voelen dat je in goede handen bent. Dit geeft vertrouwen in het eindresultaat. De deskundigheid van Brigitte is in alles merkbaar: haar ruimte, haar voorbereiding, haar behandeling en haar nazorg!"

Meer recensies
Hartelijk bedankt! 
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.